Program

To, co odróżnia to wydarzenie od innych,  to  merytoryczne debaty z udziałem szanowanych liderów z branży gastronomicznej, prezesów oraz osób zarządzających największymi firmami spożywczymi. To stwarza okazję do biznesowych spotkań na najwyższym szczeblu. Dwudniowy program debat przygotowywany jest na podstawie wnikliwych obserwacji analityków rynkowych z portalu spożywczego. Do udziału w debatach zapraszani są: eksperci, opiniotwórcy i kadra zarządzająca  wiodących firm.

Zapoznaj się ze wstępną agendą.

Oprócz powyższych debat branżowych odbędą się prelekcje poświęcone technologiom i zagadnieniom wyposażenia w sprzętobiekty gastronomiczne.

Jeśli chcesz wystąpić z prelekcją, ciekawym tematem nurtującym branżę, podczas wydarzenia Gastrosilesia, skontaktuj się z nami: marketing@weindich.pl

Wydarzenie wzbogacą pokazy gotowania, warsztaty kulinarne, spotkania z mistrzami kuchni i blogerami kulinarnymi.

Ponadto, wydarzeniu będzie towarzyszyć finał IV Kulinarnego Pucharu Śląska dla szkół gastronomicznych oraz  finał  I Ogólnopolskich Mistrzostw Kelnerów, których organizatorem jest Centrum Kulinarne firmy Weindich wraz ze Stowarzyszeniem Kelnerów Polskich.

Zapraszamy na całodniowe, widowiskowe wydarzenia:

12 marca 2018 r. – Finał konkursu IV Kulinarnego Pucharu Śląska dla szkół gastronomicznych z całej Polski, ze znakomitym składem Jury oraz sponsorów

13 marca 2018 r. – Finał  konkursu I Ogólnopolskich Mistrzostw Kelnerów pod honorowym  patronatem Akademii Gastronomicznej.

Szczegóły na stronie: www.targi.gastrosilesia.pl/omk